Onze jeugdhulpverleners

Kies de hulpverlener die bij jou past. Wij hebben ambulant jeugdbegeleiders, psychologen en orthopedagogen waar je uit kunt kiezen: allen werkzaam in midden en west Brabant

 

Terug naar overzicht
Login om het volledige profiel te zien of registreer direct Registreren

Marjolein

Type

Creatief Praktisch
Levendig Rustig
Leidend Samen
Gestructureerd Flexibel
Ad rem / direct Voorzichtig / bedachtzaam

Persoonlijke stijl

Mijn naam is Marjolein en ik ben werkzaam als Dans- en Bewegingstherapeut (DBT). Ook als je denkt aan PMT kan je bij mij aan de slag. In deze ervaringsgerichte therapie doe je spelletjes, ontspanningsoefeningen, kun je gaan dansen, of doe je bewegingsopdrachten die aanlsuiten bij je interesse. Ik kijk samen met jou naar wie je bent, hoe je beweegt, wat je denkt en hoe je je voelt. Al doende werk je aan je hulpvraag, zoals het vergroten van je zelfvertrouwen of je weerbaarheid, je leert je emoties kennen en reguleren, je kan moeilijke gebeurtenissen verwerken, je zelfbeeld verbetert en je krijgt meer plezier in de dingen die je doet. Je kan alleen naar de therapie komen, of samen met je ouders, verzorgers, broers en/of zussen. Ik vind het belangrijk om een vorm te vinden die ervoor zorgt dat jij beter in je vel komt te zitten!

Specialisaties

  • Danstherapie
  • PMT
  • Gezinstherapie
  • Adem en ontspanning
  • Trauma
  • Angst en Stemming
  • Weerbaarheid

Stuur een reactie

Maak deze match

Bij het maken van een match, zal deze begeleider een kennismakingsgesprek met jou aangaan. Het is mogelijk om de match, bij opgaaf van reden, te annuleren. Na afronding van de begeleiding kun je een beoordeling geven over de begeleider.

 

Deze match ongedaan maken

Weet je zeker dat je deze match ongedaan wilt maken? De hulp zal dan niet door deze begeleider geleverd worden.