Onze jeugdhulpverleners

Kies de hulpverlener die bij jou past. Wij hebben ambulant jeugdbegeleiders, psychologen en orthopedagogen waar je uit kunt kiezen: allen werkzaam in midden en west Brabant

 

Terug naar overzicht
Login om het volledige profiel te zien of registreer direct Registreren

Heike

Type

Creatief Praktisch
Levendig Rustig
Leidend Samen
Gestructureerd Flexibel
Ad rem / direct Voorzichtig / bedachtzaam

Persoonlijke stijl

Heb je problemen thuis, begrijpen je ouders jou niet of jij je ouders niet, heb je veel onenigheid met je broers of zussen. Lukt het op school niet zoals je graag zou willen, vind je het moeilijk om vriendschappen aan te gaan en/of vast te houden. Heb je het gevoel dat je anders bent dan anderen en weet je niet goed wat je daar mee moet. Samen kunnen we kijken wat je goede eigenschappen zijn en die vergroten, om zodoende sterk genoeg te worden om problemen te verkleinen. Ik krijg vaak terug van anderen dat ik makkelijk in de omgang ben, je kunt alles tegen me vertellen zonder dat ik er een oordeel over heb. Ik ga van mens tot mens op een gelijkwaardige manier het contact aan en ben oprecht geïnteresseerd in iemands verhaal.  Daarnaast gebruik ik vaak humor om problemen even minder zwaar te maken. Hierdoor kun je op een andere manier tegen je problemen aankijken en kun je er zelf misschien ook anders mee om leren gaan. Ik vind het erg belangrijk om betrouwbaar te zijn, door te doen wat ik zeg en te zeggen wat ik doe. Ik kom afspraken na en zal niets beloven wat ik niet waar kan maken. Hierdoor weet je precies wat je wel en niet aan me hebt. Ik ga graag praktisch aan de slag. Door samen dingen te doen, ontstaat er vaak meer ruimte om ook over dingen te praten. Door naast je te staan kunnen we samen een weg kiezen die jij belangrijk vindt. Ik zal je bijsturen waar nodig is, maar jij mag de eindbestemming kiezen. Dus waar jij aan wil werken, is het doel van onze samenwerking. 

Specialisaties

  • GGZ
  • CGT-werker
  • Jongeren

Stuur een reactie

Maak deze match

Bij het maken van een match, zal deze begeleider een kennismakingsgesprek met jou aangaan. Het is mogelijk om de match, bij opgaaf van reden, te annuleren. Na afronding van de begeleiding kun je een beoordeling geven over de begeleider.

 

Deze match ongedaan maken

Weet je zeker dat je deze match ongedaan wilt maken? De hulp zal dan niet door deze begeleider geleverd worden.