Onze jeugdhulpverleners

Kies de hulpverlener die bij jou past. Wij hebben ambulant jeugdbegeleiders, psychologen en orthopedagogen waar je uit kunt kiezen: allen werkzaam in midden en west Brabant

 

Terug naar overzicht
Login om het volledige profiel te zien of registreer direct Registreren

Alexandra

Type

Creatief Praktisch
Levendig Rustig
Leidend Samen
Gestructureerd Flexibel
Ad rem / direct Voorzichtig / bedachtzaam

Persoonlijke stijl

Dag, ik ben Alexandra. Mijn aanpak is die van rust, goed luisteren naar de ander, vragen stellen wanneer dingen onduidelijk zijn. Zelf laten vertellen en niet invullen voor de ander. Samen kijken wat wel lukt, wat wel goed is gegaan en vaststellen hoe dan anders. Wat heb jij daar voor nodig? En hoe kun je dat zelf zoveel mogelijk gaan vormgeven. Want tja, de meesten willen zelf graag de touwtjes in handen nemen, op hun eigen manier. En dat vormt dus het uitgangspunt. De aangegeven tijdsperioden op deze site zijn een indicatie. Afhankelijk van de vraag kan ik in mijn agenda veel flexibeler zijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Specialisaties

  • ASS
  • AD(H)D
  • Persoonlijkheidsstoornis
  • LVB
  • NAH

Stuur een reactie

Maak deze match

Bij het maken van een match, zal deze begeleider een kennismakingsgesprek met jou aangaan. Het is mogelijk om de match, bij opgaaf van reden, te annuleren. Na afronding van de begeleiding kun je een beoordeling geven over de begeleider.

 

Deze match ongedaan maken

Weet je zeker dat je deze match ongedaan wilt maken? De hulp zal dan niet door deze begeleider geleverd worden.