Onze jeugdhulpverleners

Kies de hulpverlener die bij jou past. Wij hebben ambulant jeugdbegeleiders, psychologen en orthopedagogen waar je uit kunt kiezen: allen werkzaam in midden en west Brabant

 

Terug naar overzicht
Login om het volledige profiel te zien of registreer direct Registreren

Linda

Type

Creatief Praktisch
Levendig Rustig
Leidend Samen
Gestructureerd Flexibel
Ad rem / direct Voorzichtig / bedachtzaam

Persoonlijke stijl

Mijn naam is Linda en ik ben werkzaam als kinder- en jeugdpsycholoog in mijn eigen praktijk in Tilburg. Ik probeer mijn werk zo laagdrempelig mogelijk te maken zodat jong en oud(er) zich op zijn of haar gemak voelt en vertrouwen heeft in de samenwerking en de toekomst. Een goede afstemming is belangrijk zodat de best passende werkvorm gekozen kan worden. Samen onderzoeken we welke vaardigheden jij al in huis hebt om problemen aan te pakken en leer je deze te gebuiken om je doelen te bereiken. We kunnen ook eerst een vrijblijvende afspraak bij mij op kantoor plannen om kennis te maken voordat we gaan starten.

Specialisaties

  • Oplossingsgericht werken
  • Cognitieve Therapie CGT
  • Sportpsychologie
  • Gedragsverandering
  • Psycholoog

Stuur een reactie

Maak deze match

Bij het maken van een match, zal deze begeleider een kennismakingsgesprek met jou aangaan. Het is mogelijk om de match, bij opgaaf van reden, te annuleren. Na afronding van de begeleiding kun je een beoordeling geven over de begeleider.

 

Deze match ongedaan maken

Weet je zeker dat je deze match ongedaan wilt maken? De hulp zal dan niet door deze begeleider geleverd worden.