Onze jeugdhulpverleners

Kies de hulpverlener die bij jou past. Wij hebben ambulant jeugdbegeleiders, psychologen en orthopedagogen waar je uit kunt kiezen: allen werkzaam in midden en west Brabant

 

Terug naar overzicht
Login om het volledige profiel te zien of registreer direct Registreren

Paul

Type

Creatief Praktisch
Levendig Rustig
Leidend Samen
Gestructureerd Flexibel
Ad rem / direct Voorzichtig / bedachtzaam

Persoonlijke stijl

Mijn aanpak richt zich op praktische mogelijkheden, voorkomen van overprikkeling, maar vooral luisteren naar wat jij als jongere eigenlijk wil veranderen. Ik weet het niet beter, ik ben wel nieuwsgierig naar wat je wilt en wat je bereid bent daarvoor te doen.
Omdat er van jongeren op school en thuis al veel gevraagd wordt, zowel op het gebied van stil zitten en concentreren als ook op het gebied van presteren, werk ik graag laagdrempelig en letterlijk in beweging. Door samen dingen te doen en daarnaast te praten komt er ruimte voor de vervelende dingen die opgelost moeten en kunnen worden. Maar alleen daarop focussen is niet motiverend, dus ook leuke onderwerpen, talenten en kwaliteiten komen zeker aan de beurt.
Ik werk zowel in onze praktijk, bij mensen thuis als ook (heel graag) buiten. Bijvoorbeeld bij de atletiekbaan, in het bos of bij nog spannendere activiteiten.

Specialisaties

  • Autisme
  • AD(H)D
  • Brainblocks
  • Jongeren
  • Ervaringsleren
  • Coaching

Stuur een reactie

Maak deze match

Bij het maken van een match, zal deze begeleider een kennismakingsgesprek met jou aangaan. Het is mogelijk om de match, bij opgaaf van reden, te annuleren. Na afronding van de begeleiding kun je een beoordeling geven over de begeleider.

 

Deze match ongedaan maken

Weet je zeker dat je deze match ongedaan wilt maken? De hulp zal dan niet door deze begeleider geleverd worden.