Onze jeugdhulpverleners

Kies de hulpverlener die bij jou past. Wij hebben ambulant jeugdbegeleiders, psychologen en orthopedagogen waar je uit kunt kiezen: allen werkzaam in midden en west Brabant

 

Terug naar overzicht
Login om het volledige profiel te zien of registreer direct Registreren

Margrit


Persoonlijke stijl

'Dat kan ik niet want ik heb ADHD' - 'Ik ga zakken voor mijn examen omdat ik me zo gestresst voel' - 'Ik ben hoogbegaafd en toch lukt het me niet om de lesstof eigen te maken' - Je bent een stoorzender in de klas door jouw gedrag' - 'Het maakt niet uit wat ik zeg, mensen begrijpen me toch niet' - 'Dure grap, weer die tandartsafspraak vergeten' - 'Als ik me beter kan concentreren, zou ik veel sneller mijn (huis)werk af hebben'... Je kunt bepaalde vaardigheden verbeteren om in de maatschappij (zelfstandig) te functioneren. Ik gebruik daarbij een holistische aanpak waarmee je optimaal resultaat kunt boeken. 

Specialisaties

  • Brain therapy

Stuur een reactie

Maak deze match

Bij het maken van een match, zal deze begeleider een kennismakingsgesprek met jou aangaan. Het is mogelijk om de match, bij opgaaf van reden, te annuleren. Na afronding van de begeleiding kun je een beoordeling geven over de begeleider.

 

Deze match ongedaan maken

Weet je zeker dat je deze match ongedaan wilt maken? De hulp zal dan niet door deze begeleider geleverd worden.