Onze jeugdhulpverleners

Kies de hulpverlener die bij jou past. Wij hebben ambulant jeugdbegeleiders, psychologen en orthopedagogen waar je uit kunt kiezen: allen werkzaam in midden en west Brabant

 

Terug naar overzicht
Login om het volledige profiel te zien of registreer direct Registreren

Klaas

Type

Creatief Praktisch
Levendig Rustig
Leidend Samen
Gestructureerd Flexibel
Ad rem / direct Voorzichtig / bedachtzaam

Persoonlijke stijl

Hoi ik ben Klaas en 42 jaar. Ik richt me vooral op groepsbegeleiding daar ik het erg leuk vind om met groepen te werken. Samen met de klanten werk ik op basis van wederzijds respect, vertrouwen en een gezonde dosis humor. Er wordt uitgegaan van de aanwezige kwaliteiten en positieve eigenschappen van de klant. Ik bied 1x per maand logeeropvang aan in de regio Breda, daarnaast 16+ thema groepsbegeleiding op vrijdagavond van 17.00 uur tot 23.00 uur en een jongerengroep tot en met 15 jaar op de zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Individuele begeleiding is maatwerk en zal per aanvraag worden bekeken.

Specialisaties

  • Autisme

Stuur een reactie

Maak deze match

Bij het maken van een match, zal deze begeleider een kennismakingsgesprek met jou aangaan. Het is mogelijk om de match, bij opgaaf van reden, te annuleren. Na afronding van de begeleiding kun je een beoordeling geven over de begeleider.

 

Deze match ongedaan maken

Weet je zeker dat je deze match ongedaan wilt maken? De hulp zal dan niet door deze begeleider geleverd worden.