Onze jeugdhulpverleners

Kies de hulpverlener die bij jou past. Wij hebben ambulant jeugdbegeleiders, psychologen en orthopedagogen waar je uit kunt kiezen: allen werkzaam in midden en west Brabant

 

Terug naar overzicht
Login om het volledige profiel te zien of registreer direct Registreren

Jacomina

Type

Creatief Praktisch
Levendig Rustig
Leidend Samen
Gestructureerd Flexibel
Ad rem / direct Voorzichtig / bedachtzaam

Persoonlijke stijl

Ik bied coaching, begeleiding en ondersteuning aan kinderen en hun ouder(s), pubers en jongvolwassenen. Als ouder(s) zie je je kind het liefst onbezorgd en vrolijk door het leven gaan en opgroeien tot gezonde en gelukkige (jong) volwassenen.
Het kan gebeuren dat een kind niet lekker in zijn of haar of vel zit. Dit kan bijvoorbeeld komen door emotionele gebeurtenissen, ontwikkelingsproblemen, omstandigheden thuis of op school. Wanneer deze periode lang aanhoudt, niet over lijkt te gaan, of regelmatig terugkeert dan kun je je als ouders zorgen maken. In zo een situatie kan het helpend zijn dat een kindercoach met jullie meekijkt en meedenkt.
Als kindercoach ga ik ervan uit dat kinderen weten waar het juiste antwoord op een probleem, of anders gezegd een levensles, te vinden is: namelijk in hen zelf! De antwoorden komen echter niet altijd vanzelf, dan is het fijn dat iemand de juiste vragen weet te stellen en voldoende tools in huis heeft om het kind de antwoorden zelf te laten ontdekken. Naast de kortdurende coachingstrajecten bied ik ook intensievere zorg. Praktisch pedagogische gezinsbegeleiding, observaties thuis, op school enz. Deze trajecten komen in aanmerking voor een vergoeding vanuit de gemeente.

Specialisaties

  • ASS
  • ADHD
  • Hechting en trauma
  • HSP

Stuur een reactie

Maak deze match

Bij het maken van een match, zal deze begeleider een kennismakingsgesprek met jou aangaan. Het is mogelijk om de match, bij opgaaf van reden, te annuleren. Na afronding van de begeleiding kun je een beoordeling geven over de begeleider.

 

Deze match ongedaan maken

Weet je zeker dat je deze match ongedaan wilt maken? De hulp zal dan niet door deze begeleider geleverd worden.