Onze jeugdhulpverleners

Kies de hulpverlener die bij jou past. Wij hebben ambulant jeugdbegeleiders, psychologen en orthopedagogen waar je uit kunt kiezen: allen werkzaam in midden en west Brabant

 

Terug naar overzicht
Login om het volledige profiel te zien of registreer direct Registreren

Janneke

Type

Creatief Praktisch
Levendig Rustig
Leidend Samen
Gestructureerd Flexibel
Ad rem / direct Voorzichtig / bedachtzaam

Persoonlijke stijl

Ik werk vanuit een vraag- en oplossingsgerichte benadering. Kern van oplossinggericht werken is het vergroten van het vermogen van ouders en jongeren om oplossingen te vinden. Daarom richt ik me op de mogelijkheden van het gezin en het kind en niet op de problemen van het gezin en/of het kind. Hierbij denkend dat de ouders en kinderen in staat zijn eigen oplossingen te construeren, want nadat gezins-/schoolcoaching is gestopt, is het de bedoeling dat ze dit zelf kunnen voortzetten. Veel kinderen, jongeren, jong volwassenen volgen begeleiding bij mijn praktijk. Je kunt terecht voor schoolcoaching, alles wat met school te maken heeft, gezinscoaching, psycho-educatie, hoe ga ik om met lastig gedrag, verbeteren van communicatie, zelfstandigheidstraining.
Maar ook vele trainingen zoals: weerbaarheidstraining, omgaan met agressie, hoe ga ik om met mijn autisme, hoe uit ik me op een goede manier, hoe ga ik met anderen om, vertrouwen in jezelf, oorzaak en gevolg en de daarbij horende keuzes enz.

Specialisaties

  • Begeleiding kinderen/jongeren/j.volw.
  • Psycho-educatie
  • Verbeteren van communicatie
  • Diverse trainingen
  • Zelfstandig worden
  • Gezinsbegeleiding

Stuur een reactie

Maak deze match

Bij het maken van een match, zal deze begeleider een kennismakingsgesprek met jou aangaan. Het is mogelijk om de match, bij opgaaf van reden, te annuleren. Na afronding van de begeleiding kun je een beoordeling geven over de begeleider.

 

Deze match ongedaan maken

Weet je zeker dat je deze match ongedaan wilt maken? De hulp zal dan niet door deze begeleider geleverd worden.