Onze jeugdhulpverleners

Kies de hulpverlener die bij jou past. Wij hebben ambulant jeugdbegeleiders, psychologen en orthopedagogen waar je uit kunt kiezen: allen werkzaam in midden en west Brabant

 

Terug naar overzicht
Login om het volledige profiel te zien of registreer direct Registreren

Ellen

Type

Creatief Praktisch
Levendig Rustig
Leidend Samen
Gestructureerd Flexibel
Ad rem / direct Voorzichtig / bedachtzaam

Persoonlijke stijl

13-18 jaar: Denk je :"Laat me!" Loopt iedereen tegen je te zeuren en aan je te trekken? En moet je nu toch iemand zoeken... Ik ben er voor jou. Ik spreek af op een tijd en plaats welke jou schikt. Ik wil jouw verhaal horen. Ik zal dit met jou samen vertalen naar je omgeving. Vertel mij wat je wilt, je nodig hebt en samen gaan we hiervoor. 6-12 jaar: 'De Nanny van het zuiden'/mediator. Ik ben betrokken en spreek heldere taal. Ik leg de vinger op de zere plek, maar doe dit altijd opbouwend en met respect. Ik help u/jou te accepteren wat er niet is en te gebruiken wat er wel is. Ik ben pragmatisch en samen zoeken we naar praktische oplossingen die werken in uw gezin/jouw leven. In een straal van 10 km vanaf Tilburg centrum kom ik desgewenst op locatie.

Specialisaties

  • Autisme
  • ADHD
  • ADD
  • Gedragsverandering
  • Verslavingsproblematiek

Stuur een reactie

Maak deze match

Bij het maken van een match, zal deze begeleider een kennismakingsgesprek met jou aangaan. Het is mogelijk om de match, bij opgaaf van reden, te annuleren. Na afronding van de begeleiding kun je een beoordeling geven over de begeleider.

 

Deze match ongedaan maken

Weet je zeker dat je deze match ongedaan wilt maken? De hulp zal dan niet door deze begeleider geleverd worden.