Collage Francis en LindaJeugdhulp1op1 werkt inmiddels samen met bijna veertig jeugdhulpverleners. Wij zijn verheugd met de uitbreiding van ons aanbod met een tweetal behandelaren: Francis en Linda. Francis (links) is van huis uit orthopedagoog en NVO-geregistreerd. Linda (rechts) is kinder- en jeugdpsycholoog en als zodanig geregistreerd bij het NIP. Zij hebben geen wachtlijst en kunnen zorg in natura leveren. 

Francis heeft als orthopedagoog jarenlange ervaring met uiteenlopende doelgroepen kinderen/jongeren in instellingen en scholen. Zij richt zich vooral op kinderen van 4-12 jaar en hun ouders/opvoeders.
Linda heeft als psycholoog tot voor kort enkele jaren bij het Expertisecentrum Frater van Gemert in Tilburg gewerkt. Daarvoor werkte zij acht jaar bij een onderwijsadviesbureau in Helmond.

Naast Francis en Linda hebben wij in de omgeving Tilburg ook nog Christel die als orthopedagoog behandeling en begeleiding kan bieden. Paul is ambulant begeleider en kan in samenwerkings met zijn collega's in zijn praktijk ook behandeling aanbieden. Ook zij hebben geen wachtlijst en kunnen zorg in natura bieden.