ProfielvoorbeeldMet de komst van onze app is het des te belangrijker dat je hulpverleners-profiel actueel is en een zo goed mogelijke weergave van jouzelf is. Daarom hebben een vijftal tips voor een goed profiel:

1. Resolutie
Zorg bij voorkeur voor een foto met goede resolutie in vierkant formaat (minimaal 500x500 pixels). Als je een ander formaat aanlevert dan wordt de uitsnede automatisch gemaakt en dat is niet per definitie de mooiste uitsnede.
2. Intro-tekst
Op de app verschijnen bij elk verkort profiel de eerste drie regels uit jouw 'Persoonlijke stijl'. Maak deze zgn. intro-tekst zo aantrekkelijk mogelijk met een goede typering van jezelf en spreek de jongere en/of zijn ouders aan.
3. Kort en bondig
Wees kort en bondig met je teksten. Jongeren houden niet van al te veel tekst is gebleken, dus hoe korter hoe aansprekender voor de doelgroep.
4. Actueel
Is je profiel nog actueel? Klopt het nog wat er staat over jouzelf, je ervaring en jouw beschikbaarheid en nog belangrijker: jouw contactgegevens?
5. Volledig
Het profiel hoeft dus niet te lang/uitgebreid maar maak hem wel volledig. Naast de intro-tekst is de karakterschets belangrijk, die met schuifjes worden gevisualeerd. Vul je specialisme en ervaring met probleemthema's zo specifiek mogelijk in. Dan maak je ook meer kans op een match.  

Heb je vragen of lukt het uploaden van de foto niet: bel of mail me dan even. Je mag je foto ook naar me mailen, dan kan ik hem in je profiel plaatsen.