Hoe het werkt

Kies jouw hulpverlener in een paar simpele stappen

Jeugdhulp1op1 kan jou helpen aan een hulpverlener als je een verwijzing hebt van je huisarts of het sociaal team in je gemeente. Zij kijken samen met jou en je ouders/verzorgers naar je hulpvraag. Geef bij hen aan dat je bij Jeugdhulp1op1 zèlf je hulpverlener wilt uitkiezen.

 

Je kunt op onze website zoeken naar een hulpverlener (tab 'zoek jeugdhulpverlener'). Je kunt filteren op woonplaats, geslacht, enzovoorts. Als je denkt dat er voor jou genoeg te kiezen valt en je wilt graag de volledige profielen van de hulpverleners zien: neem dan de volgende stap.

 

Door je te registreren krijg je volledige toegang tot de profielen van de hulpverleners. Ook kun je dan via onze site contact leggen met een hulpverlener van jouw keuze. Je start online een chat om alvast kennis te maken.

 

De hulpverlener zal op jouw chat reageren, via de website. Jij bepaalt of je wilt matchen met de hulpverlener. Dit doe je door te klikken op de knop 'maak deze match' in jouw account. Op dat moment worden jouw contactgegevens met de hulpverlener uitgewisseld en andersom: ontvang jij de contactgegevens van de hulpverlener. Jullie kunnen elkaar dan bellen of mailen voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Na afsluiting van de hulpverlening willen wij graag weten wat je vond van de hulp die je van jouw hulpverlener hebt gekregen. Door jouw ervaring te delen help je de hulpverlener èn andere jongeren bij hun keuze.  

 

Zet de eerste stap RegistrerenZoek hulpverlener